Οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας κατάντησαν φερέφωνα της ΝΔ και των ξένων πιστωτών

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύσεις στον διεθνή έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που υπηρετούν τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα του πολυεθνικού κεφαλαίου και είναι ενταγμένα στην διατήρηση του παγκόσμιου status quo, καλλιεργούν ψυχολογικό κλίμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Οι κονδυλοφόροι και οι αχυράνθρωποι του ντόπιου και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, εκφράζονται με κολακευτικά σχόλια στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζοντάς τον έμπειρο, άνετο και με χιούμορ πολιτικό, ο οποίος έχει προσδώσει δυναμική και αέρα νίκης στο κόμμα της ΝΔ. Σε πρόσφατο υποβολιμαίο άρθρο των Financial Times, ο συντάκτης του κειμένου έγραφε τα εξής αξιομνημόνευτα: «Τον κ. Μεϊμαράκη δεν τον υπολόγιζαν αρχικά … ο πρώην πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για τον Αλέξη Τσίπρα … έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ … τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν το Σαββατοκύριακο έδειξαν ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οριακή … πηγές της ΝΔ υπογράμμιζαν ότι ο κ. Μεϊμαράκης έγινε αναπάντεχα το καλύτερο όπλο μας εναντίον του Τσίπρα. Ο Βαγγέλης είναι άνετος, έχει χιούμορ και είναι πραγματικά αποτελεσματικός».
Εντούτοις, στους ανιδιοτελείς και αμερόληπτους πολίτες, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι πάντες στην Ελλάδα είναι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και σκοτεινά κυκλώματα της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας, κινούν τα νήματα εναντίον του προσώπου του Αλέξη Τσίπρα, αποσκοπώντας στη φθορά και την απαξίωση του πολιτικού του προφίλ. Το σύνολο σχεδόν των κομμάτων που κατέρχονται στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, τα megala κανάλια, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, οι εγκάθετοι των ξένων πιστωτών, ο διεθνής έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, όλοι μα όλοι μαζί σαν “κολλημένες σταφίδες”, μάχονται με νύχια και δόντια για την κατασυκοφάντηση του Τσίπρα και την εκλογική αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλος αυτός ο συρφετός που με φθόνο και μίσος πολεμά τον Τσίπρα, στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των Λαφαζάνιδων, βρήκαν τον καλύτερο σύμμαχο του Μεϊμαράκη και της ΝΔ. Η Ζωή, οι Λαφαζάνιδες και οι Λαπαβίτσες αποδεικνύονται το παραγωγικότερο λίπασμα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που σε συνθήκες διαφθοράς και λεηλασίας των κρατικών-τραπεζικών ταμείων, οδήγησαν κράτος και τράπεζες σε πτώχευση και πέταξαν την ελληνική κοινωνία στον καιάδα των μνημονίων.
Ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης, ο Λαπαβίτσας, η Ζωή με τον κολαούζο της Ραχήλ Μακρή και οι υπόλοιποι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας, αντί να αγωνιστούν για την εξάλειψη της διαφθοράς και της φαυλότητας του μεταπολιτευτικού δικομματικού καθεστώτος εξουσίας, με ξεδιάντροπο και επαίσχυντο τρόπο βγαίνουν στο Mega, τον Αντένα, τον Σκάϊ και τα υπόλοιπα μίντια της διαπλοκής, βρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τους πρώην συντρόφους τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας αποδεικνύονται ανδρείκελα του ντόπιου επιχειρηματικού-τραπεζικού κατεστημένου και φερέφωνα των ξένων πιστωτών. Τσιμουδιά δεν βγάζουν για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη ΝΔ. Ο αποκλειστικός στόχος των Λαφαζάνιδων και της Ζωής είναι να λοιδορηθεί ο Τσίπρας και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει τις εκλογές. Εργάζονται δολίως και άνανδρα για την επάνοδο των σαμαροβενιζέλων στην κυβερνητική εξουσία.
Και τα εύλογα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι: Γιατί οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας εργάζονται για την εξυπηρέτηση των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων της ντόπιας καθεστωτικής μεγαλοαστικής ολιγαρχίας; Αν και η Ζωή με τους λαφαζάνιδες γνωρίζουν ότι το κόμμα τους πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το όριο του 3% για να μπει στη Βουλή, ποιοι είναι οι τόσο σημαντικοί λόγοι, που κατάντησαν τσιχαντιστές και πολεμούν λυσσωδώς τον Αλέξη και τους μέχρι πρότινος συντρόφους τους στον ΣΥΡΙΖΑ; Οι αποστάτες της Λαϊκής Ενότητας δεν αντιλαμβάνονται ότι με την προδοτική συμπεριφορά τους, πλήττουν τα συμφέροντα του αριστερού κινήματος σε όλη την Ευρώπη και στα μάτια των προοδευτικών πολιτών εμφανίζονται καιροσκόποι και μαριονέτες του εγχώριου και του διεθνούς κεφαλαίου;

This entry was posted in Διαφθορά-Αμοραλισμός Πολιτικού Συστήματος, Ελληνική Κρίση, Kontranews. Bookmark the permalink.