Το Grexit συνεπάγεται άτακτη χρεοκοπία και ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή

Η χυδαιότητα του αποτυχημένου μεταπολιτευτικού κομματικού συστήματος εξουσίας, καθρεφτίζεται σε όλες της τις διαστάσεις στην πολύχρονη καλλιέργεια ταξικού μίσους και φθόνου κατά των ευρωπαίων πολιτών. Τσαρλατάνοι και καιροσκόποι έλληνες πολιτικάντηδες, στη δόλια επιδίωξή τους να εξαπατήσουν τους πολίτες και να αποσιωπήσουν τις δικές τους μειοδοτικές ευθύνες για το σημερινό πολιτικοοικονομικό αδιέξοδο, νεκρανασταίνουν παλαιούς εχθρούς. Σύμφωνα με το μεταπολιτευτικό καθεστώς κλεπτοκρατίας και τους συνοδοιπόρους της δραχμής, για τα σημερινά χάλια μας και τη συντελούμενη χρεοκοπία της πατρίδας, φταίνε οι πέρσες, οι ρωμαίοι, οι φράγκοι, οι τούρκοι, οι γερμανοί και γενικότερα όσοι στο παρελθόν υπήρξαν κατακτητές της Ελλάδας. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Ξέρετε που φταίνε όλα αυτά τα κόμματα και κυρίως τα κόμματα εξουσίας; Φταίνε στο γεγονός ότι ουδέποτε είχαν και βέβαια ούτε έχουν, άρτιο πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής εξόδου από την παρατεταμένη δημοσιονομική κρίση που σφυροκοπεί τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας. Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη τους δημιούργησε το εθνικό χρέος των 900 δις ευρώ (€), που κατασπαράζει την χρεοκοπημένη πατρίδα. Πατριδοκάπηλοι πολιτικοί, κολυμπώντας στο ψέμα και την ασυδοσία, προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι η επιστροφή της χώρας στη δραχμή θα μας σώσει και σαν τα παραμύθια θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.
Εσείς το μεταπολιτευτικό καθεστώς εξουσίας, είστε οι πρωταίτιοι της συντελούμενης χρεοκοπίας της χώρας.
Εσείς πήρατε το συνολικό εξωτερικό και εσωτερικό χρέος της Ελλάδας από τα 5 δις € το 1974 και το εκτοξεύσατε σε 900 δις € το 2015. Εσείς στήσατε το μεταπολιτευτικό καθεστώς διαφθοράς και λεηλασίας των κρατικών ταμείων. Εσείς εκθρέψατε τα ντόπια κοράκια τραπεζίτες και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες των κλεπτοδανείων και των θαλασσοδανείων. Εσείς οι αριστερές προοδευτικές δυνάμεις επινοήσατε το βρώμικο κύκλωμα των αγροτικών συνεταιρισμών, που με διάφορες απάτες κατασπαράξανε δισεκ. € κοινοτικών επιδοτήσεων αποκομίζοντας πλούτοι πολλών δις ευρώ και εξωθώντας σε χρεοκοπία την Αγροτική Τράπεζα. Εσείς εγγράψατε εκατοντάδες χιλιάδες τεμπέληδες και δήθεν αντιστασιακούς στο ΙΚΑ και σε άλλα ασφαλιστικά ταμεία, που στη ζωή τους δεν είχαν κολλήσει ούτε ένα ένσημο, προκαλώντας την υπερδιόγκωση των ελλειμμάτων του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, τροφοδοτώντας έτσι τη συνεχή άνοδο του δημοσίου χρέους. Εσείς είστε που εκκολάψατε τους βαρόνους των μίντια και τους εθνικούς προμηθευτές του ελληνικού δημοσίου, που λήστεψαν μαζί με σας τα κρατικά-τραπεζικά ταμεία. Εσείς είστε που επωάσατε τους θεσιθήρες της κρατικής-τραπεζικής εξουσίας και επιβάλατε την κομματοκρατία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εσείς είστε που την περίοδο 1998-2000, οδηγήσατε στην οικονομική καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, πείθοντας τους να επενδύσουν το κομπόδεμα ζωής σε μετοχές φούσκες του ελληνικού Χρηματιστηρίου. Εσείς είστε που με τις τυχοδιωκτικές κυβερνητικές σας αποφάσεις, δημιουργήσατε το μπούμερανγκ της άνομης παραοικονομίας, που κατατρώγει τα σπλάχνα της ελληνικής οικονομίας και εκτρέφει το γιγαντιαίο δημόσιο χρέος. Εσείς είστε που δημιουργήσατε τη συντεχνία των εργατοπατέρων συνδικαλιστών, που με τη φασιστική συμπεριφορά της εξώθησε σε χρεοκοπία χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις και έδιωξε από τη χώρα εκατοντάδες μεγάλες ξένες πολυεθνικές εταιρίες.
Και μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά που θα μπορούσαν να αναφερθούν, χρεοκοπήσατε τη χώρα, μας βάλατε στα μνημόνια και με την καιροσκοπική συμπεριφορά σας εξωθείτε σήμερα την ελληνική κοινωνία σε αλληλοσπαραγμό. Εσείς οι λαφαζάνιδες, οι καμμένοι, οι λαπαβίτσες και όλοι εσείς που καλλιεργείται κάλπικες ελπίδες περί δραχμής στους πολίτες, δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει αύριο; Δεν αντιλαμβάνεται το πατριδοκάπηλο κεφάλι σας, ότι, η συνθηματολογία περί επιστροφής στη δραχμή, συνεπάγεται νέο εμφύλιο πόλεμο και όλεθρο για τη χώρα; Εφόσον δεν έχετε εναλλακτικό πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής και ομιλείτε με αερολογίες περί επανόδου στη δραχμή, γιατί καλλιεργείτε το μίσος και το φθόνο στο σκεπτικό των πολιτών; Γιατί πιπιλίζετε την καραμέλα της δραχμής, όταν πολύ καλά γνωρίζετε πως για δεκάδες τεχνικούς και θεσμικούς λόγους, το Grexit δεν συνεπάγεται μόνο άτακτη χρεοκοπία, αλλά ισοδυναμεί με εθνική καταστροφή;

Άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στην Kontranews (11.7.2015)

This entry was posted in ΔΡΑΧΜΗ-ΕΥΡΩ, Ελληνική Κρίση, Χρεοκοπίες Ελληνικού Κράτους, Kontranews. Bookmark the permalink.