Προτεκτοράτο η Ελλάς, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Προτεκτοράτο η Ελλάς! Η ηγέτιδα των προστάτιδων δυνάμεων ΗΠΑ, ανάλαβε να καθαρίσει για λογαριασμό του αριστερού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των μαρξιστικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις δύο βδομάδες πέρασαν από τη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και οι αριστερόστροφες συντεταγμένες του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβηκαν στο άρμα των ΗΠΑ και πουλάνε πατριωτική προπαγάνδα σε αδαής και ανυποψίαστους πολίτες. Αυτά που ζούμε σήμερα στη χώρα μας, είναι πιστή αντιγραφή, σκέτη φωτοτυπία, του σκηνικού που είχε στηθεί στην Ελλάδα, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στις βουλευτικές εκλογές της 18ης Οκτωβρίου του 1981. Πατριωτηλίκη, πομπώδη συνθηματολογία για το φανατισμό και την εκτόνωση των προοδευτικών λαϊκών μαζών (έξω οι βάσεις του θανάτου, έξω από το ΝΑΤΟ, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, κ.ά.), και παράλληλα, στα πολιτικά παρασκήνια οι γνωστοί-άγνωστοι αχυρανθρώποι, δούλευαν για την περαιτέρω διείσδυση του αμερικανικού παράγοντα στην Ελλάδα. Όποιοι έχουν μελετήσει τη σχετική βιβλιογραφία και κυρίως βιβλία γραμμένα από πρώην πράκτορες της αμερικανικής CIA, έχουν γνώση των μεθόδων επέκτασης των πλοκαμιών των ΗΠΑ σε περιφερειακές χώρες σαν την Ελλάδα.
Μετά την προχθεσινή συνάντηση (9.2.2015) του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στην Ουάσινγκτον, ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου σε θέματα εθνικής ασφάλειας Μπεν Ρόουντ δήλωσε: «Η Ελλάδα πρέπει να συνεργαστεί με τα κράτη της Ευρώπης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τόσο για να αντιμετωπιστούν διαρθρωτικά ζητήματα της οικονομίας, όσο και η συμμετοχή της στην Ευρωζώνη… αλλά έχουμε επίσης πει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μονοπάτι για την ανάπτυξη που θέλουμε να δούμε… είναι μια διπλή επικέντρωση, τόσο όσον αφορά τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως επίσης και ένα σχέδιο για επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη… πιστεύουμε ότι αυτό θα επιτευχθεί καλύτερα εντός της Ευρωζώνης και υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες, που θα προέρχονται από κάθε είδους αστάθεια ή διάσπαση στο εσωτερικό της Ευρωζώνης». Πασιφανές καθίσταται από τις ανωτέρω δηλώσεις του εκπροσώπου του αμερικανού προέδρου Ομπάμα, ότι, οι ΗΠΑ σε στενή συνεργασία με τους Βαρουφάκη, Κατσέλη, Χαρδούβελη, Χριστοδουλάκη και τους υπόλοιπους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, έχουν επεξεργαστεί σχέδιο παράτασης της νυν μνημονιακής δανειακής σύμβασης, με άλλη όμως ονομασία π.χ. “πρόγραμμα γέφυρα”.
Οι ΗΠΑ δείχνουν έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον τους, για το προτεκτοράτο η Ελλάς. Δουλεύουν στα παρασκήνια για την πάρτη του Αλέξη, της αριστερής πλατφόρμας και των μαρξιστικών συνιστωσών. Ο Ομπάμα τα είπε ωμά. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη, ξεχάστε τις ιστοριούλες περί δραχμής, βρείτε τα με τους γερμανούς για τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης και εμείς θα βοηθήσουμε το προτεκτοράτο να αναπτυχθεί. Αναμφίβολα, τα πάντα είναι έτοιμα από τους αμερικανούς. Από τη στιγμή που σύμβουλος του Βαρουφάκη διορίστηκε η Lazard, άλλοτε σύμβουλος του διαβόητου ΓΑΠ, η νέα δανειακή συμφωνία (μνημόνιο) είναι πακεταρισμένη και ήδη έχει ταχυδρομηθεί στη Βουλή των Ελλήνων. Οι εθνοπατέρες θα την ψηφίσουν μονορούφι. Ακριβώς με τις ίδιες συνοπτικές διαδικασίες, που είχαν ψηφίσει και το πρώτο μνημόνιο στις αρχές Ιουνίου του 2010. Διαισθάνομαι ότι οι λαφαζάνιδες, οι στρατούλιδες και το μαρξιστικό σινάφι της αριστερής πλατφόρμας, σε μερικές μέρες ή λίγες βδομάδες, δεν θα ξέρουν σε ποια γωνιά του προτεκτοράτου να κρυφτούν. Ωστόσο, ένα είναι το σίγουρο. Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να κάνει την οικονομική διαχείριση της αποικίας, η Ελλάς. Με πρωθυπουργό τον Αλέξη και κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο Βαλαβάνη-ΠΑΣΟΚ. Εις αύριον τα νεότερα.

Άρθρο μου στην KONTRANEWS 11.2.2015

Advertisements
This entry was posted in Κομματικό-Πολιτικό Κατεστημένο, Kontranews. Bookmark the permalink.